Visie

WAAR KLEIN GROOT IN IS

HD ontwerp is een eenmansbedrijf en daardoor zou je kunnen denken: een bescheiden ontwerpbureau. Niets is minder waar. HD ontwerp heeft een ruime ervaring opgebouwd en een opmerkelijke staat van dienst.

Al vanaf 1995 timmert HD ontwerp verfrissend en met een constante progressie, zowel in vormgeving als in opdrachtgevers, aan de weg. De opdrachtgevers komen vooral vanuit het educatieve, culturele, sociale en maatschappelijke vlak, maar ook uit het bedrijfsleven worden met bepaalde regelmaat opdrachten vervuld.

NIET HET VELE IS GOED, MAAR HET GOEDE IS VEEL.

Opdrachten die bij HD ontwerp worden geplaatst, worden met dezelfde intentie op de wereld gezet, alsof het jong leven betreft. Elk product is uniek, een creatieve schepping en wordt met constante zorg en aandacht verwezenlijkt.

HD ontwerp hanteert daarbij een aantal uitgangspunten. De uitvoering moet van deze tijd zijn: eenvoud en strakke vormgeving. Hiervoor maken we gebruik van o.a. schreefloze letters, bladoverstijgende afbeeldingen, heldere en strakke geometrische vormen (vierkant, cirkel, driehoek). Ook het principe ‘less is more’ wordt regelmatig toegepast.

Natuurlijk luistert HD ontwerp naar de wensen van de opdrachtgever en worden deze zoveel mogelijk binnen het bovenstaande concept uitgevoerd.